Sümer Fen Lisesi

0(352) 338 11 80
Adres
SÜMER MAH. KAZIM YEDEKÇİOĞLU SK. SÜMER FEN LİSESİ BLOK NO: 5 KOCASİNAN / KAYSERİ
Vizyon
Milletimizin değerlerinden ve hedeflerinden beslenen, Mensubu olmaktan gurur duyulan, yüksek akademik başarıya sahip; kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklerde var olan, en çok tercih edilen okullar arasında yer almaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi Türk millî eğitiminin genel ve özel amaç ile temel ilkeleri doğrultusunda, evrensel hukuka, demokrasi ve insan haklarına uygun çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak, Türkçemizi güzel konuşan, yaptığı işin en iyisini yapma istek ve arzusunda olan, öğrenmeyi öğrenen, bireyler olarak geleceğe hazırlamayı hedefler.
08:20 / 15:25
İngilizce, Almanca
Belediye Otobüsleri
Kocasinan Sümer Kampüs