ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ TESPİTİ VE SÖZLEŞMESİ İŞİ

KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI

SÜMERFENLİSESİMÜDÜRLÜĞÜ

ÖĞRENCİSERVİSARAÇLARININTESPİTİVESÖZLEŞMESİ İŞİ

a)         İşin Niteliği ve Yeri: Okulumuz SÜMER FEN LİSESİ öğrencilerinden okulumuza ulaşımı servislesağlanacaköğrencilerin2023-2024EğitimÖğretimYılı(1yıl)süresincetaşınacağıservisaraçlarınıntespitivesözleşmeimzalanmasıişveişlemleri25/10/2017tarihve30221sayılıResmiGazetedeYayınlananMEBOkulServisAraçlarıYönetmeliğikapsamındaaşağıdakişekildeyürütülecekolupilgililereduyurulur.

b)       Şartname ve Ellerinin Alınabileceği Yerler ve Şartları: Taşıma işi için hazırlanan şartname veekleri okul müdürlüğümüzden 04/09/2023 - 14/09/2023 tarihleri arasında mesai günleri ve mesaisaatleriiçerisindeücretsizolarakisteklitaşımacılartarafındanalınabilecektir.

c)     Servis Aracı Tespitiİşinin Yapılma Yeri, Tarihi ve Saati: Okulumuz öğrencileri için Okul ServisAraçlarınınBelirlenmesininTespitiİşi 15/09/2023günü saat13.3O'deokulumuzToplantısalonundayapılacaktır.

OkulServisAraçlarıTaşımaişineKatılabilmeŞartlarıveistenilenBelgeler:

a)      Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik postaadresi,

b)      Gerçekkişi olması hâlinde servisçalıştırılması işininyapıldığıyıl içindealınmışticaretve/veyasanayiodasıveyameslekodasınakayıtlıolduğunugösterirbelge,

c)      Tüzel kişi olması hâlinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayiodasındanservisçalıştırılması işine ilişkinilanınyapıldığıyıl içerisinde alınmıştüzel kişiliğinsicilekayıtlıolduğunadairbelge,

ç)   Taşımayı gerçekleştireceğitaşıtlarıngerçekkişilerdegerçekkişileradına,tüzelkişiliklerdeüçtebirinintüzelkişilikadınatescilliolduğunailişkinbelgeler,

d)      Taşımayapacağıaraçlarınruhsatfotokopilerivearaçmuayeneraporu,

e)      Taşımaişinde kullanılacakaraçlarınOkulServisAraçlarıYönetmeliğinde belirtilenşartlarauygunvegerekliizinbelgeleri,

f)       TaşımacınınservisveyolcutaşımacılığınıgösterirNACEkodlufaaliyetbelgesi,

EvraklarınKomisyonaTeslimi:

İstekliler, ilanda belirtilen saate kadar (14/09/2023 günü saat 17.00) servis taşıma işi için istenenevraklarınıkomisyonatutanaklateslimeder.

SÖZLEŞME DUYURU METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 13.09.2023 - Güncelleme: 13.09.2023 10:34 - Görüntülenme: 134