Şbt

Bursluluktan parasız yatılılığa geçişler 29 şubat 2024 tarihine kadar yapılacaktır.

Sorumlu Müdür Yardımcısı : Sibel DOĞAN

Şbt

İlköğretim ve Ortaöğretim (İOKBS) Bursluluk sınavı başvuruları 13 Şubat -  1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

İOKBS sınavı 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir.

İlgili Müdür Yardımcısı Sibel DOĞAN.

03.12.2023 günü saat 13:00 de tüm sınıflar için veli toplantısı yapılacaktır.

Erva Projesi 11. Sınıf Veli Mektupları

Erva Projesi 10. Sınıf Veli Mektupları

Erva Projesi 9. Sınıf Veli Mektupları

Ekm

Bursluluk sınavını yeni kazanan öğrenciler PTT şubesine kimlikleriyle birlikte giderek PTT kartlarını temin edebileceklerdir

Sınav Takvimi

Ekm

13.10.2023 Tarihinde Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Görevlisi Durgun DURAN tarafından "KUANTUM BİLİŞİM KURAMI VE KUANTUM BİLGİSAYARLAR" konulu konferans düzenlenecektir.

Eyl

Pazartesi günleri Sabah 08.00 de tören yapılacaktır.

Eyl

Okulumuz SÜMER FEN LİSESİ öğrencilerinden okulumuza ulaşımı servislesağlanacaköğrencilerin2023-2024EğitimÖğretimYılı(1yıl)süresincetaşınacağıservisaraçlarınıntespitivesözleşmeimzalanmasıişveişlemleri25/10/2017tarihve30221sayılıResmiGazetedeYayınlananMEBOkulServisAraçlarıYönetmeliğikapsamındaaşağıdakişekildeyürütülecekolupilgililereduyurulur.

Tem

Değerli velilerimiz ve kıymetli öğrencilerimiz, ‘Geleceğe iz bırakmak için’ Sümer Fen Lisesi ailesine hoş geldiniz.

Okulumuza kayıtlar E-Okul sistemi üzerinden otomatik olarak yapılacaktır. Velilerin kayıt için herhangi bir belge getirmesi gerek yoktur. Rehberlik servisimiz ve idari amaçlı bazı formların doldurulması için müsait bir zamanda okulumuza uğramanızı bekleriz.

İletişim bilgileri için aşağıdaki formu doldurmanız rica olunur.